|
Prima » Posturi vacante » A N U N Ţ
cu privire la desfăşurarea concursului privind ocuparea
funcţiei publice vacante de specialist în secția Reglementarea activității unităților de alimentație publică în cadrul Direcţiei generale comerţ, alimentaţie publică şi prestări servicii
Scopul general al funcţiei: Efectuarea supravegherii în domeniul alimentației publice.
Sarcinile de bază: 1. Stabilirea tipologiei unităților de alimentație publică, conform cerințelor Nomenclatorului-tip al unităților de alimentație publică, aprobat prin Hotărărea GRM nr. 1209 din 08.11.2007 "Cu privire la prestarea serviciilor de alimentație publică". 2. Efectuarea verificării corectitudinii datelor indicate în notificarea privind inițierea activității de comerț, cu ieșire la fața locului. 3. Examinarea petițiilor, cererilor și propunerilor înaintate de cetățeni, agenți economici, organizații și organele ierarhic superioare, în limita competenței secției. 4. Ținerea evidenței rețelei unităților de alimentație publică ale instituțiilor de învățâmânt preuniversitar și cantinelor sociale din teritoriu.
Condiţiile de bază pentru candidaţii la ocuparea funcţiei vacante: a) deţine cetăţenia Republicii Moldova; b) posedă limba moldovenească; c) are capacitate deplină de exerciţiu; d) nu a împlinit vârsta necesară obţinerii dreptului la pensie pentru limită de vârstă; e) este aptă, din punct de vedere al stării sănătăţii, pentru exercitarea funcţiei publice, conform certificatului medical eliberat de instituţia medicală abilitată; f) are studiile necesare prevăzute pentru funcţia publică respectivă; g) în ultimii 5 ani nu a fost destituită dintr-o funcţie publică conform art. 64 alin. (1) lit. a) şi b) sau nu i-a încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare; i) nu este privată de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate, ca pedeapsă de bază sau complementară, ca urmare a sentinţei judecătoreşti definitive prin care s-a dispus această interdicţie.
Cerinţe specifice: Studii: studii superioare, cu specialitatea „Tehnologia şi organizarea alimentaţiei publice". Vechime în muncă: 6 luni în domeniul alimentaţiei publice, preferabil experienţă în serviciul public.
Cunoaşterea:
Atitudini: responsabilitate, spirit de iniţiativă, spirit de echipă, punctualitate, lucru independent şi în echipă, autoperfecţionare şi valorificare a experienţei dobândite, tendinţă către dezvoltare profesională continuă. |