print
Anunț privind inițierea procedurii de elaborare a proiectelorRegulamentului privind organizarea licitaţiile pentru obţinerea dreptului de a încheia un contract privind amplasarea unității de comerț ambulant pe teritoriul or. Chișinău și a Regulamentului concursului pentru adjudecarea dreptului de organizare și desfășurare a licitațiilor pentru obținerea dreptului de a încheia un contract privind amplasarea unității de comerț ambulant pe teritoriul or. Chișinău.
18.06.2020 10:42

 

Direcția generală comerț alimentație publică și prestări servicii anunță inițierea procedurii de elaborare a proiectelor Regulamentului privind organizarea licitaţiile pentru obţinerea dreptului de a încheia un contract privind amplasarea unității de comerț ambulant pe teritoriul or. Chișinău și a Regulamentului concursului pentru adjudecarea dreptului de organizare și desfășurare a licitațiilor pentru obținerea dreptului de a încheia un contract privind amplasarea unității de comerț ambulant pe teritoriul or. Chișinău.

Scopul proiectelor menționate constă întru asigurarea unei concurențe loiale,  necesitatea stimulării unui comerţ ambulant organizat şi modern, ulterior aprobării Conceptului de desfășurare a activității de comerț ambulant stradal în municipiul Chișinău.

Recomandările părților interesate cu privire la elaborarea proiectelor menționate pot fi expediate până la data de 06.07.2020, ora 17:00, în adresa Direcției generale comerț, alimentație publică și prestări servicii a Consiliului municipal Chișinău (șos. Hâncești, 53 A).

Persoana responsabilă: Grigore Veverița, șef secție în cadrul Direcției generale comerț APPS, tel. (022) 22-19-55, e-mail: dc@pmc.md

 

Anticamera +373-22-22-61-64
Fax +373-22-22-61-64
Email : dc@pmc.md
Copyright © 2024 Direcția generala economie, comerț și turism Toate drepturile rezervate.