print
Se prezintă pentru consultări publice proiectele statutelor întreprinderilor de alimentaţie publică „Râşcani-ŞC”, Cantina „Liceist”, Cantina „Adolescenţa”, „Bucuria-EL”
30.11.2019 21:23
370 Accesări

Se prezintă pentru consultări publice proiectele statutelor întreprinderilor de alimentaţie publică „Râşcani-ŞC”, Cantina „Liceist”, Cantina „Adolescenţa”, „Bucuria-EL”.

Scopul proiectului este legiferarea și stabilirea statutelor întreprinderilor de alimentaţie publică „Râşcani-ŞC”, Cantina „Liceist”, Cantina „Adolescenţa”, „Bucuria-EL”.

Necesitatea elaborării şi adoptării proiectului de decizie este aducerea în concordanță a statutelor întreprinderilor de alimentaţie publică din municipiul Chişinău în conformitate cu modificările efectuate în legislația în vigoare.

Prevederile de bază ale proiectului sunt aprobarea statutelor întreprinderilor de alimentaţie publică din municipiul Chişinău, modificarea denumirii acestor întreprinderi.

Beneficiarii proiectului de decizie sunt locuitorii municipiului Chişinău.

Rezultatele scontate ca urmare a implementării deciziei supuse consultării publice sunt: aducerea în concordanță cu legislația în vigoare (documentele de constituire a întreprinderilor de alimentaţie publică din municipiul Chişinău).

Impactul estimat al proiectului de decizie este eficientizarea activităţii întreprinderilor de alimentaţie publică din municipiul Chişinău cu sporirea calității serviciilor prestate.

Recomandările pe marginea proiectului de decizie supus consultării publice pot fi expediate, până pe data de 03.11.2019, la adresa electronică: dc@pmc.md sau pe adresa MD-2028, mun. Chişinău, șos.Hâncești 53-A.

Extrage:

Proiect_Statut_IMAP_Bucuria_EL.pdf

Proiect_Statut_IMAP_cantina_ADOLESCENTA.pdf

Proiect_Statut_IMAP_cantina_Liceist.pdf

Proiect_Statut_IMAP_Riscani_SC.PDF

 

Anticamera +373-22-22-61-64
Fax +373-22-22-61-64
Email : dc@pmc.md
Copyright © 2023 Direcția generala economie, comerț și turism Toate drepturile rezervate.