Prima   »  Informaţii utile   »  Consultăm populația   »  DGCAPPS a inițiat procedura de modificare Regulamentului de desfășurare a activității de comerț în municipiul Chișinău

Regulamentul de desfășurare a activității de comerț în municipiul Chișinău

06.12.2018 15:25    

 

Ținând cont de faptul că  Regulamentul de desfășurare a activității de comerț în municipiul Chișinău, aprobat prin decizia  CMC nr. 10/2 din 09.10.2017, este în vigoare deja mai mult de un an, din  practică, rezultă că la implementarea prevederilor acestuia apar situații care necesită a fi clarificate. Respectiv, este preconizată modificarea Regulamentului vizat, Direcția generală comerț APPS aflându-se la etapa de acumulare și sistematizare a propunerilor preturilor de sector, serviciilor Primăriei municipiului Chișinău, precum și a agenților economici/ persoanelor fizice interesate.

În acest context vă aducem la cunoștință că propunerile dvs. privind modificarea și completarea Regulamentului menționat, pot fi expediate, până la 15.03.2019, la adresa de email: dc@pmc.md, sau la sediul Direcției din șos. Hâncești, 53A.

Extrage Regulamentul: decizia CMC_10/2 din 09.10.2017.pdf

 

 
Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 
Arrow Prev

                 

Arrow Next
Acces Rapid