Prima   »  Informaţii utile   »  Consultăm populația   »  Anunț de intenție privind inițierea procesului de elaborare a proiectului Strategiei de dezvoltare a comerţului interior în municipiul Chișinău „Comerț - 2030”

Anunț de intenție privind inițierea procesului de elaborare a proiectului Strategiei de dezvoltare a comerţului interior în municipiul Chișinău „Comerț - 2030"

27.05.2021 13:37    

      Primăria municipiului Chișinău anunță inițierea procesului de elaborare a proiectului Strategiei de dezvoltare a comerţului interior în municipiul Chișinău „Comerț - 2030".

      Scopul proiectului este stabilirea direcțiilor prioritare de dezvoltare și orientare socială a comerțului interior în vederea unei abordări sistemice a procesului de implementare a politicilor publice aferente activității de comerț, aprobarea cadrului strategic pe termen mediu pentru dezvoltarea activităților de  comercializare a produselor și serviciilor pe teritoriul mun. Chișinău, sporirea competitivității produselor și serviciilor plasate pe piață, îmbunătățirea infrastructurii comerciale în teritoriu, modernizarea formelor de distribuție/comercializare a produselor/serviciilor plasate pe piață, satisfacerea necesităților consumatorilor.

      Propunerile și recomandările părților interesate cu privire la elaborarea proiectului menționat pot fi expediate în adresa Direcției generale economie, comerț și turism a CMC  (str. Columna, 106, e-mail:  dgect@cmc.md,  dc@pmc.md), până la 17.06.2021.

      Persoane responsabile: Valentina Constantinov, șef al Direcției comerț, prestări servicii și alimentație publică din cadrul Direcției generale economie, comerț și turism a CMC. Tel: (022) 22-06-23, (022) 22-61-64; 

 

 

 
 
Arrow Prev

                 

Arrow Next
Acces Rapid