Depunere Notificări ON-LINE

În contextul situației epidemiologice, întru prevenirea și diminuarea răspândirii virusului COVID-19 pe teritoriul mun. Chișinău, Notificările privind inițierea/modificarea/încetarea activității de comerț se depun în regim on-line, accesând: https://actpermisiv.gov.md/#/ep/permit/23,

sau fizic la ghișeul instituției, în baza programării prealabile. Programare: https://comert.chisinau.md/programare.php?l=ro

 

 

Ghid de completare și depunere a notificărilor:

                *     VIZUALIZEAZĂ TEXT.           *  VIZUALIZEAZĂ VIDEO

Atenție: În cazul în care la logarea în Sistemul Informațional apar erori de logare se recomandă a fi întreprinse următoarele acțiuni:

1. Accesarea MPass.gov.md și la compartimentul „contacte” de introdus/verificat dacă este introdusă, adresa de email;

2. După indroducerea adresei de email de repetat logarea în SIA GEAP.

 

 


Studiu de opinie

Stimate consumator,

În scopul perfecționării procesului de organizare și deservire în unitățile de comerț și alimentație publică,  Direcția Generală economie, comerț și turism a inițiat un studiu al opiniei consumatorilor cu referire la calitatea produselor și nivelul de deservire a consumatorilor și clienților.
În măsura în care sunteţi interesat de a contribui la perfecționarea procesului de organizare a comerțului în mun. Chișinău, vă rugăm să aveţi amabilitatea de a răspunde, în circa trei minute, la câteva întrebări. Răspunsurile Dvs. sunt importante și vor fi luate în considerare la modernizarea comerțului în mun. Chișinău.

Opiniile Dumneavoastră contează.

Accesează chestionar:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScz-g_XazpThs5SI4BWFkRg3yTlz93W4QIv0PG4JkbD0GHOrg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

 

Stimate antreprenor,

Va invităm să participați la acest sondaj, în calitate de manager, specialist sau angajat care este implicat în activitatea de administrare a activității de comerț, prestări servicii și de deservire a consumatorilor. Răspunsurile pe care le veți oferi vor fi luate în considerare la modernizarea managementului și activității de comerț în mun. Chișinău.

Opiniile Dumneavoastră contează.

Accesează chestionar:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYfxGPke9V99FRbBgOOt948KfA0iWCp_TOXDCXvpRhzVKJ0A/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Încetarea activității unității comerciale

ÎN  ATENȚIA  COMERCIANȚILOR!!!!

    În conformitate cu prevederile art. 175 din Legea cu privire la comerțul interior nr. 231/2010, activitatea de comerţ încetează la cererea comerciantului, începând cu data de depunere a notificării de încetare de către comerciant.

    De la data de depunere a notificării privind încetarea activităţii de comerţ, comerciantul nu are dreptul să desfăşoare activităţi de comerţ în cadrul unităţii comerciale în cauză și nu va achita taxa stabilită la art. 177 alin. (2) pentru unitatea comercială în cauză.

     Prin urmare, odată cu încetarea activității, comerciantul trebuie să depună NOTIFICARE   de încetare a activității, în caz contrar este pasibil de achitarea în continuare a taxei pentru unitatea comercială și/sau de prestări servicii.

                                               Administrația

Arrow Prev

                 

Arrow Next
Acces Rapid
Anunțuri importante
×
Concurs „Cel mai bun antreprenor al anului 2020 din sectorul ÎMM
Primăria municipiului Chișinău informează agenții economici care își desfășoară activitatea pe teritoriul municipiului Chișinău referitor la organizarea Concursului local ,,Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii",